(Ferre den Haan)
45'
47'

Ruime overwinning JO10 in Oosterwolde

Ruime overwinning JO10 in Oosterwolde Om 10 uur kwam de JO10 bij elkaar om te vertrekken richting Oosterwolde. De wedstrijd Oosterwolde JO10-4 tegen Waskemeer JO10-1 stond op het programma. Met goede moed verzamelden de spelers zich voor de warming up. De koppies waren al aardig rood aan het worden door de warme temperatuur. Even wat drinken en toen kon de wedstrijd beginnen. Waskemeer moest even in de wedstrijd komen en dus ging het de eerste 10 minuten gelijk op met Oosterwolde. Na 10 minuten was het Ferre met de openingstreffer. Hierna gingen de sluizen bij Oosterwolde open en volgden er nog 4 goals voor Waskemeer waardoor de stand in de rust op 0-5 stond. Nadat Mareen en Sinne wat tips hadden gegeven en de nodige bekers ranja achterover geslagen waren kon Waskemeer beginnen aan de 2e helft. Ook nu liet Waskemeer weer mooi samenspel zien en volgden er nog 6 goals waardoor de eindstand op 0-11 kwam. De JO10 kan mooi terugkijken op deze ruime overwinning en zo de weg vervolgen. Volgende week zaterdag spelen ze tegen Drachten in eigen huis . Alle support is welkom!
23/03 Waskemeer JO10-1 VEV'67 JO10-5JM 15 - 4
16/03 Actief JO10-5 Waskemeer JO10-1 4 - 11
09/03 Waskemeer JO10-1 LTC JO10-5 7 - 9
16/12 Waskemeer JO10-1 Sportclub Makkinga JO10-1JM 6 - 0