65'
Kaj Offringa
65'

Waskemeer JO15-1 wint overtuigend van V en V'68 JO15-1

Waskemeer JO15-1 wint overtuigend van V en V'68 JO15-1 Op woensdag avond 19:00 stond de inhaalwedstrijd tegen V en V'68 op het programma onder leiding van arbiter E.Beijert. Na een tactische bespreking en een goede warming up werd er afgetrapt. Waskemeer begon sterk aan de wedstrijd door V en V'68 op eigen helft vast te zetten. Waskemeer kreeg hierdoor de ruimte om te gaan voetballen wat resulteerde in mooie combinaties. In de 15e minuut opende Sascha de score door de bal knap binnen te schieten. Na de 1-0 voerde Waskemeer de druk op, hierdoor kwamen er steeds meer kansen voor de thuisploeg. De 2-0 werd gescoord na een goede corner van Joan, de bal kwam uit de kluts voor de voeten van Theo die de bal binnen wist te schieten. De 3e goal werd gescoord door een goed geplaatst schot van Joan. Waskemeer ging met een 3-0 voorsprong naar de kleedkamer. Het doel voor de 2e helft was om de wedstrijd simpel uit te spelen en de voorsprong niet meer weg te geven. In de tweede helft stond het achterin als een huis, waardoor V en V'68 weinig kansen kreeg. De laatste (en de mooiste) goal van de avond kwam op naam van aanvoerder Kaj. Hij scoorde door de bal van verre afstand binnen te schieten. De wedstrijd eindigde in een 4-0 winst. Het trainers duo Van der Vosse en Visser kijken zeer tevreden terug op een zeer goede wedstrijd van het team. De aankomende 2 weken staan er geen wedstrijden op het programma voor de JO15-1. De eerst volgende wedstrijd wordt 11 mei om 08:30 gespeeld op Sportpark 'T Ald Leger. Tot dan!
1 ONT JO15-2 10 27
2 Buitenpost JO15-2 10 22
3 Kollum JO15-2 8 15
4 VC Trynwalden JO15-1 8 13
5 ONB JO15-2 9 13
6 Waskemeer JO15-1 9 6
7 Gorredijk JO15-2 8 3
8 V en V'68 JO15-1 8 3