47'
48'
51'

Monsterscore voor de JO10 in eigen huis!

Monsterscore voor de JO10 in eigen huis! Om 11:00 mocht de JO10 aantreden tegen de jongens en meiden van VV Zevenhuizen. Na het nipte verlies van de JO9 sloten er een paar spelers bij de JO10 aan om ons team te versterken en zo kon de wedstrijd beginnen. Wat duidelijk te zien was, was dat Zevenhuizen feller aan de wedstrijd begon dan Waskemeer. Met meteen een tegentreffer in de eerste minuten werd Waskemeer even op scherp gezet. De JO10 stak de koppen bij elkaar en liet zien wat ze goed kunnen. Mooie combinaties en een goede afronding zorgde ervoor dat de stand op 12-2 kwam toen de scheidsrechter floot voor de rust. Onder het genot van wat ranja werd er druk gepraat over de mooie goals. Mareen en Sinne zetten het team weer even op scherp en ook in de tweede helft werden de kansen goed afgemaakt. Toch wist Zevenhuizen nog een doelpunt mee te pakken. Waskemeer bleef rustig en liet wederom mooie combinaties zien waardoor de stand eindigde in 23-3 voor de thuisploeg. De eerstvolgende wedstrijd is 16 mei op het sportpark van VEV’67 in Leek . Uiteraard is alle support welkom !
23/03 Waskemeer JO10-1 VEV'67 JO10-5JM 15 - 4
16/03 Actief JO10-5 Waskemeer JO10-1 4 - 11
09/03 Waskemeer JO10-1 LTC JO10-5 7 - 9
16/12 Waskemeer JO10-1 Sportclub Makkinga JO10-1JM 6 - 0